مصاحبه با تورج عنصری در خصوص ورزش 97

مصاحبه با تورج عنصری در خصوص ورزش 97

مصاحبه خبرگزاری ها با تورج عنصری در خصوص اهمیت ورزش دانشگاهی 97 تورج عنصری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در خصوص عوارض استفاده از دخانیات در جامعه گفت: شعار جهانی مبارزه با دخانیات امسال «جهانی بدون دخانیات » و شعار ملی در ایران «قلیان سمی برای خانواده» است. اینکه چرا این […]

مصاحبه خبرگزاری ها با تورج عنصری در خصوص اهمیت ورزش دانشگاهی 97

مصاحبه

تورج عنصری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز

در خصوص عوارض استفاده از دخانیات در جامعه گفت:

شعار جهانی مبارزه با دخانیات امسال «جهانی بدون دخانیات » و شعار ملی در ایران «قلیان سمی برای خانواده» است.

اینکه چرا این روز و هفته در کشور و سراسر جهان نامگذاری می شود، اهمیت پیدا می کند و مورد بحث و کنگره و همایش های متعدد قرار می گیرد بر کسی پوشیده نیست.

تصور نمی کنم امروزه کسی منکر عوارض دخانیات باشد یا از عوارض و مضرات آن آگاهی نداشته باشد.

وی افزود: مایلم به جای پرداختن به مضرات آن که تقریبا همه ما آگاهیم، به چرایی روی آوردن جوانان ما چه از قشر ورزشی و چه قشر غیر ورزشی به دخانیات یا از روی تفریح یا از روی نیاز بپردازم.

تصورم این است که این امر به دو دلیل وابسته است؛ یکی از دلایل به عوامل درونی و نگرش فرد به زندگی و ارزش ها و اعتقادات او بر می گردد و دیگر به فضای حاکم بر روابط بین فردی باز می گردد.

عنصری ادامه داد: اگر ما بخواهیم از نگاه فردی بررسی کنیم

باید بسیاری از خصوصیات فردی را مورد سنجش قرار دهیم این خصوصیات که بعضی به دلایل و شرایط جغرافیایی،فرهنگی، دینی، قومی، ملیتی و حتی ژنیتکی نیز مربوط می شود

و شامل: ترس، اضطراب، خشم ، کاهش عزت نفس، کاهش اعتماد به‌نفس، کنترل افکار مزاحم، مهرجویی، عدم خود آگاهی و مانند این خصوصیات است.

ادامه مصاحبه :60 درصد از قهرمانان به سراغ دخانیات می روند

استاد دانشگاه آزاد گفت:

بر طبق آمار امروزه شاهدیم 60% از قهرمانان بعد از دوران قهرمانی به سوی دخانیات می روند و نیاز به توجه، توقعات غیر منطقی، خود شیفتگی، کاهش شهرت،

کاهش محبت تماشاچیان یا کاهش درآمد مادی همه می توانند باعث این اتفاق شود؛

اما اگر ریشه ای تر مورد ارزیابی قرار دهیم کاهش اعتماد به نفس و حتی عزت نفس سبب این می شود که ورزشکار ما راه پیشرفت های خود را در سایر ابعاد زندگی مسدود می بیند و تصور می کند

برای همیشه می باید طعم تلخ شکست را بچشد.

ادامه مصاحبه : عدم توجه به جایگاه فردی/ قهوه خانه انتخاب اشتباه

او ادامه داد: عامل و بعد دومی که در گرایش افراد به دخانیات تاثیر گذار است عوامل بیرونی یا نقش جامعه در گرایش افراد به دخانیات بوده که بسیار مهم‌تر از عوامل فردی است.

یکی از دلایل مهمی که افراد علاقمند می شوند به صورت جدی و حرفه ای به یک رشته ورزشی بپردازند حس رقابت و برتری نسبت به سایر دوستان و هم سن و سالان خود است.

عنصری تصریح کرد: یکی از دلایلی که در تحقیقات خود از ورزشکاران آلوده به دخانیات دریافت کرده ام عدم رضایت سطح انتظارات شخص نسبت به توجه و احترام به جایگاه آنان از سوی خانواده، دوستان،

باشگاه، مسئولین ورزشی، اصحاب رسانه ها و در مجموع جامعه است.

ما در ایران هرساله افراد و اشخاص زیادی را می شناسیم که از ورزش دلسرد می شوند و فضای ورزشی را ترک می کنند و این ترک باعث می شود

دل مشغولی دیگری برای تامین اوقات فراغت خود انختاب کنند که بدترین انتخاب حضور در قهوه خانه است.

ادامه مصاحبه : پای مربیان آلوده باید قطع شود

استاد دانشگاه آزاد خاطر نشان کرد: زمانی که فرزند ما از کودکی شاهد این است پدر و بستگانش برای تفریح های خود در مجالس و شب نشینی ها بساط قلیان را عَلَم می کنند.

آیا غیر از این است که زشتی و قبح این مطلب برای او می ریزد و اصلا ابایی ندارد که فردا روز نیز زمانی که یک ورزشکار حرفه ای در سطح تیم های ملی شد تصور کند که ورزش حرفه اش است

و قلیان وسیله ای برای تفریح ،خوشگذرانی و گذراندن اوقات فراغت.

عنصری اظهار کرد: از دیگران عوامل گرایش ورزشکاران به دخانیات مربیان آلوده هستند.

چقدر کمیته های بازرسی و ارزیابی فدراسیون های ورزشی در شناخت این قبیل مربیان و مبارزه با فعالیت آنان اقدام کرده است.

ما مربیانی می بینیم که ورزشکاران باشگاه خود را پس از باشگاه دعوت به قهوه خانه برای کشیدن قلیان می کند و آن ورزشکار بسیار خوشحال می شود که چقدر ما مربی خوب، خونگرم و صمیمی داریم

که به جای پرداختن به اصول اخلاقی به ما پیشنهاداتی می دهد که آسانتر و راحت‌تر است و حتی احساس می کنند با قرار گرفتن در کنار مربی خود در این فضا به رشد و بلوغ سریعتر و بهتری رسیده اند

و اکنون در جمله مردان بزرگ قرار گرفته اند.

در ادامه و در پی این مصاحبه، گفتگوی در خصوص ورزش دانشگاهی به شرح ذیل انجام شد

مصاحبه

 

در پی مراسم گرامیداشت روز جهانی ورزش دانشگاهی

با حضور مسئولان وزارت علوم و ورزش دانشگاهی و ورزشکاران دانشجو به میزبانی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور  در روز دوشنبه گذشته 16 مهر ماه . انجمن‌های ورزشی کونگ‌فو توآ، انجمن‌کیک بوکسینگ و موی تای پرتاب تیر و کمان، فوتبال دستی، اسکیت، فیت‌نس، موتورسواری، اسب‌سواری دانشگاه پیام نور که حضور فعال و پررنگی داشتند.

در این مراسم، اجرای نمایشات رزمی توسط انجمن کیک بوکسینگ و موی‌تای دانشگاه پیام نور بود که بسیار مورد استقبال و توجه قرار گرفت.

ریاست این دو انجمن برعهده تورج‌علی عنصری است که در مراسم روز جهانی ورزش دانشگاهی، برنامه‌های متنوعی همچون کاتای نمایشی فری‌فرم، میت‌ و سامبک، حرکات نمایشی با شمشیر و شکستن اجسام سخت (چوب و سنگ) را به اجرا درآوردند.

در جریان این مراسم، مسئولان و اعضاء کمیـته کیک بوکسینگ و موی‌تای، با حضور بر مزار شهدای گمنام در محل این دانشگاه، به مقام والای شهدای دفاع مقدس ادای احترام کردند.

مجتبی صدیقی رییس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزیر ورزش، هاشمی طبا رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی،

دهخدا رئیس فدراسیون ورزش دانشگاهی، زمانی رئیس دانشگاه پیام نور، ناجی معونت فرهنگی دانشگاه پیام نور،

بشیریان دبیر فدراسیون ورزش دانشگاهی و نصیرزاده مدیرکل تربیت‌بدنی دانشگاه پیام نور با حضور در محل غرفه انجمن کیک‌بوکسینگ و موی‌تای دانشگاه پیام نور، از برنامه‌ها و فعالیت‌های متنوع این مجموعه دیدن کردند.

تورج عنصری رئیس انجمن کیک بوکسینگ و موی تای دانشگاه پیام نور در گفت و گو  و مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری فارس:

با اشاره به نقش این قبیل برنامه ها در توسعه ورزش همگانی، اظهار داشت: اجرای نمایشات رزمی در این روز بسیار مورد توجه حاضران، ورزشکاران دیگر رشته ها و حتی مسئولین دانشگاهی قرار گرفت.

به نظرم اگر انجام این گونه برنامه ها در سطح جامعه رواج یابد، موجب ایجاد روحیه، تقویت نشاط و جذب اقشار مختلف به سمت ورزش‌های رزمی خواهد شد.

وی در ادامه صحبت‌های خود، خاطرنشان کرد:

بدون شک، رشته های رزمی تاثیر به سزایی در رشد و توسعه فرهنگ ورزش در سطح کشور دارند. با در نظر گرفتن این پتانسیل، مسئولان باید با حمایت و تشویق بیشتر، انگیزه مربیان و قهرمانان را دوچندان کنند.

رییس انجمن کیک بوکسینگ دانشگاه پیام نور سپس به اقدامات انجام شده این انجمن در جهت علمی ساختن ورزش رزمی در میان دانشجویان اشاره کرد و گفت:

در رشته های رزمی به ویژه کیک بوکسینگ، جنبه های علمی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

از زمان تشکیل این انجمن سعی شده با برپایی دوره های مختلف علمی در زمینه های آسیب شناسی، امدادگری و … مربیان و قهرمانان را مطابق استانداردهای روز جهان آموزش دهیم.

و در پایان دکتر عنصری از همکاری پرسنل و مربیان شرکت ورزشی آرتین و حمایت مالی این شرکت از انجمن کیک‌بوکسینگ و موی‌تای دانشگاه پیام نور که حامی ما در این مراسم بودند تشکر نمود.